Alienware Aurora.

In Dutch, for my Dutch readers. šŸ™‚

Dell heeft tegenwoordig een mooi model desktop computer, te weten de Alienware Aurora. Een heel mooi systeem maar wel een beetje prijzig. Mooi uitrusten met 32 GB aan RAM, twee keer een 2 TB harde schijf en een NVidea Geforce GTX 690 grafische kaart met 4 GB geheugen maken dit systeem al behoorlijk krachtig. Een Intel Core I7-3970x processor erin van 4 GHz levert 6 cores op, wat met behulp van hyperthreading vertaalt naar 12 grafiekjes in de task manager.

Een heel mooi systeem, volgens mij. Maar ik moet nog even afwachten voor ik een eindoordeel kan geven. Mogelijk krijg ik dit systeem aanstaande dinsdag binnen!

Kost wel een arm en een been, maar verder best een stevig systeem en zal zeker mooi staan bij mijn laptop. (Maar weer wel veel lichtjes.)